Фолио за храна ANNA

Запазва задълго свежестта на храната, нейния естествен аромат, витамини и микроелементи.

Увитата във фолио храна не се овлажнява и не изсъхва, защитена е от зараза с бактерии и не поема неприятни миризми. С помощта на това фолио, продуктите в хладилника ще запазят своя естествен аромат. Фолиото има свойство да се залепва за контейнера или храната, която опаковате и това ще ви позволи да увиете храната много плътно.

Фолиото за храна е много ефикасно за опаковане на сандвичи, месо, ястия и зеленчуци. А с по-широките ролки ще можете да опаковате дори най-големите чинии и подноси.

Как се използва най-добре?

Фолиото за храна е много удобно за опаковане на сандвичи за училище, храна за пикник и др. То запазва свежестта на храната задълго и е ваш най-добър помощник при мариноване на месо в хладилника.

Ако държите храната да е свежa, да запази своя естествен аромат, витамини и микроелементи задълго – използвайте фолиото за храна ANNA при съхранение.

Практичните съвети на Анна

  1. Развиването на фолиото за храна може да Ви затрудни заради свойството му да прилепва. Но ако подържите ролката във фризера за малко, когато я извадите, няма да имате проблем.
  2. За да запазите реда и чистотата на хладилника си, покрийте рафтовете му с фолио за храна ANNA. Ако храната остави следа – просто сменете фолиото. Tака няма нужда прекалено често да миете рафтовете на хладилника.
ФОЛИО/ХРАНА 20m РОЛКА
ФОЛИО/ХРАНА 30m РОЛКА